Pure people,

Pure orchids

De naam GreenBalanZ staat synoniem voor het groene karakter van ons bedrijf. Van oudsher zijn wij zeer vooruitstrevend – en baanbrekend – op het gebied van duurzaamheid. Met recht durven wij ons koploper op dit gebied te noemen.  

Ambitie en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat wij in 2014 de eerste volledig biologische Phalaenopsis orchideeën op de markt gebracht hebben. Naast deze betrokkenheid staat bij ons de menselijke maat centraal, zowel intern als extern. Pure people, Pure orchids verwoordt dit!

socialBetrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel intern als extern staat de menselijke maat centraal. Zo zijn wij bijvoorbeeld al meer dan 10 jaar bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib. Hiermee steunen we startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Maar ook dichter bij huis geven we invulling aan het sociale aspect. Zo worden bijvoorbeeld al onze etiketten en potcovers vervaardigd in sociale werkplaatsen bij ons in de buurt. En sponsoren we lokale doelen zoals de plaatselijke sportclub.