PURE GREEN

Honderd procent van ons assortiment voeren wij onder de noemer ‘Pure green’. Tijdens de teelt worden bij voorkeur alleen organische meststoffen en natuurlijke gewasbeschermers gebruikt.

Regelmatig voegen wij spraakmakende soorten aan ons groene assortiment toe. Momenteel telt het ‘Pure green’ assortiment meer dan 150 rassen, verdeeld in vier productgroepen:

 

zoals de naam al verklapt onderscheidt deze groep zich op basis van kleur en/of de subtiele tekening. Bij voorkeur leveren wij dit assortiment dan ook op kleur of op ras.

Deze groep orchideeën onderscheidt zich in de vorm van het bloembed. De bijnaam ‘vlinderorchidee’ gaat hier niet langer voor op. De grootte en vorm van de lip maakt van deze groep orchideeën er een om te …

omvat het grootste deel van ons assortiment. Door de tekening van het bloemblad, de kleurcombinatie of door de vorm zijn het stuk voor stuk ‘designobjecten’ en veelal exclusief verkrijgbaar bij GreenBalanZ.

ten slotte zijn onze topstukken verwerkt in andersoortige vormen als CascadeZ, CircleZ, SpiderZ of TwisterZ. Recent hebben we hier de grappige en vrolijke CascadeZ ShortieZ aan toegevoegd.