Selecteer een pagina
Pure-lijn0

 

PURE KIZZ

is recent aan het assortiment toegevoegd. Deze groep orchideeën onderscheidt zich in de vorm van het bloembed. De bijnaam ‘vlinderorchidee’ gaat hier niet langer voor op. De grootte en vorm van de lip maakt van deze groep orchideeën er een om te …

« terug naar Assortiment

 

Venus KizZ

Venus KizZ

Het mooie evenwicht van stippen en strepen in deze KizZ-variant zorgt voor een spetterende bloem! Wit met donkerroze en dan die mooie roze lip die hem extra speciaal maakt. Om te aanbidden!

Queens kizz

Queens kizz

Bij deze prachtige KizZ kunnen wij uren wegdromen. Prachtig mooi roze, en dan die zachte lichte spikkels! 

Tinkerbell’s KizZ

Tinkerbell’s KizZ

Een van de mooiste KizZ-rassen in ons assortiment is toch echt wel dit plaatje! Donker paars, en dan het witte hart en de witte lip. Hier word je toch verliefd op? Na de ontdekking van deze beauty hebben we er met smart op gewacht, zo enthousiast waren we! Nu is hij...

Sunset KizZ

Sunset KizZ

Als een echte romanticus de zonsondergang bekijken… De lucht kleurt geel en rood met een warme gloed. Er hangt magie in de lucht. Gaat je hart al sneller kloppen?

painted kizz

painted kizz

Zoet en zacht… Dit liefelijke KizZ-soort spreekt tot onze verbeelding. Het subtiele kleurenpallet van dit soort is echt om stilletjes van te genieten.

Winter KizZ

Winter KizZ

De KizZ blijven ons continue verbazen met hun prachtige kleuren en tekeningen. Zo ook deze Winter KizZ. De rode vlekken vormen zo’n mooi patroon, dat je er spontaan verliefd op wordt!

Sparkling KizZ

Sparkling KizZ

Een mooie witte bloem met sprankelende rode vlekken. Wij hoefden niet lang na te denken over een naam voor deze prachtige KizZ! Koevlekken zijn uit? Mooi niet! Met zijn grote bloemen steelt dit ras de show!