Selecteer een pagina

GreenBalanZ

 

Drie generaties van der Weijden hebben een bedrijf opgebouwd dat zich tot de top van het Phalaenopsis segment mag rekenen: GreenBalanZ. In de markt is het bedrijf met name bekend om zijn spectaculaire assortiment. Zeker zo belangrijk echter, zijn de mensen die iedere dag de levering van de planten mogelijk maken.

 

Afbeelding

 

Op onze productielocatie in Kudelstaart worden op een teeltoppervlak van100.000 m²jaarlijks zo’n 3.000.000 planten verwerkt. Dit is mogelijk doordat gezorgd is voor optimale teeltomstandigheden en door efficiënt en medewerkervriendelijk gebruik van de beschikbare ruimte. Geautomatiseerde systemen zorgen voor een snelle en effectieve aflevering van de planten. Toch staat aan het eind van iedere lijn één van onze ervaren medewerkers om te controleren of iedere plant die het bedrijf verlaat voldoet aan onze kwaliteitseisen.

 

Afbeelding

 

 

Deze menselijke maat is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Of het nu gaat om het zoeken en beoordelen van nieuwe soorten, het opstellen van een goede offerte, of het bepalen van de juiste teeltomstandigheden voor ieder ras. Deze zaken zullen altijd door een betrokken en deskundig mensenoog bekeken moeten worden. Zo zorgt GreenBalanZ voor een optimum tussen geavanceerde systemen en puur mensenwerk. Dit alles om uiteindelijk te zorgen voor een kwalitatief goede en betaalbare Phalaenopsis.