Selecteer een pagina

Pure Orchids

GreenBalanZ beschikt over een bijzonder en uitgebreid Phalaenopisassortiment.

Het meest tot de verbeelding spreekt uiteraard onze Pure DesignZ collectie; de kroonjuwelen van de kwekerij. Pure DesignZ Phalaenopsis onderscheidt zich van het reguliere assortiment door de spectaculaire kleuren en tekening van de bloem.

De reguliere kleuren vallen in het  Pure ColorZ assortiment. Kort gezegd valt deze categorie te omschrijven als “gewoon goed”. Het feit dat het hier om basiskleuren gaat, is zeker geen reden om toe te geven op de kwaliteit. Ook onze Pure DesignZ producten voldoen aan de hoogste standaarden en vinden hun sierwaarde juist in hun eenvoud.

Goede wijn behoeft geen krans en een Phalaenopsis van GreenBalanZ is een prachtig op zichzelf staand product. Voor wie de elegantie van de plant nog fraaier tot uitdrukkig wil brengen bieden wij BalanZ in Concept, een serie aan verpakkings- en presentatiemiddelen. Van keramieke pot tot volledig schappenplan kan GreenBalanZ de productpresentatie helpen optimaliseren. Maatwerk is wat BalanZ in Concept onderscheidend maakt in de markt.