Pure Bio

Onze biologische orchideeën zijn écht uniek in hun soort. Uniek omdat wij de enige bloeiende kamerplantenteler in Nederland zijn die biologische kan telen. Tijdens de teelt worden alleen organische meststoffen en natuurlijke gewasbeschermers gebruikt.

EU_OrganicSinds begin 2014 mogen wij ons officieel Skal-gecertificeerd en dus biologisch noemen. Voor de sierteelt is dit uniek omdat biologisch een wettelijk beschermde term is en alleen gebruikt mag worden indien het product aan wettelijke voorschriften voldoet. De EU bepaalt de regels en Skal controleert de hele biologische keten.

Het biologische assortiment voeren wij onder de noemer ‘Pure bio’. Dit beslaat ongeveer vijf procent van onze totale productie. Gemiddeld telt ons biologische assortiment tien rassen. De samenstelling hiervan varieert nogal omdat wij hier nog veel mee testen.

In ons biologische assortiment voeren we onder andere de volgende rassen.

.« terug naar Assortiment

Sparkling KizZ

Sparkling KizZ

Een mooie witte bloem met sprankelende rode vlekken. Wij hoefden niet lang na te denken over een naam voor deze prachtige KizZ! Koevlekken zijn uit? Mooi niet! Met zijn grote bloemen steelt dit ras de show!