NL | EN | FR | DU


Biologische Orchideeën?
Ja, ze bestaan echt!

De Phalaenopsis Orchidee – ook wel vlinderorchidee genoemd – is niet meer weg te denken uit onze omgeving.  Je komt ze overal tegen én in allerlei soorten en maten. Wat al deze orchideeën met elkaar gemeen hebben, is dat ze een Aziatische oorsprong hebben en in Nederland opgekweekt worden. Meer dan vijftig kwekers zijn hier iedere dag en vol overgave mee bezig.
Onze Orchideeen onderscheiden zich van deze massa! Niet zozeer qua vorm of kleur maar door onze manier van kweken. Koop je een orchidee van GreenBalanZ dan weet je zeker dat je een orchidee koopt die ‘100% green’  is en dus gekweekt met respect voor mens, dier & milieu.

Wil je meer weten over het groene karakter van ons bedrijf?

Onderstaande buttons geven hier een toelichting op.

Ons assortiment is verdeeld  in twee lijnen;

Pure bio. & en Pure green.

Orchideeen uit de Pure bio.-lijn dragen de ‘green leaf’ en zijn dus skal-gecertificeerd. In de teelt gebruiken we alleen natuurlijke gewasbeschermers en organische meststoffen. Dit zijn dus biologische orchideeën en hiermee zijn wij uniek. GreenBalanZ is de enige bloeiende kamerplantenkweker in Nederland die dit certificaat draagt. En daar zijn wij natuurlijk trots op!
De teelt van de Pure green. orchideeën is nagenoeg hetzelfde als de biologische teelt. Het enige verschil zit in de voeding, deze is niet-organisch. We geven deze voeding samen met het water wat we vervolgens volledig hergebruiken. Dus of je nu een Pure green. of een Pure bio. orchidee koopt, met een orchidee van GreenBalanZ is het zorgeloos genieten voor nu én voor de toekomst.